Sikeres pályázatok

pályázat fejléc

A KERTÉSZEK KIS/NAGY ÁRUHÁZA KFT. VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI RENDSZERÉNEK KIÉPÍTÉSE
GOP-2.2.3-09-2009-0003

A projektünk célja, egy olyan integrált vállalatirányítási rendszer fejlesztése és installálása, mely lehetővé teszi számunkra, hogy áttekintsük a saját folyamatainkat, és a fejlesztett szoftver segítségével gyorsabb és pontosabb döntéseket hozhassunk a vállalkozásunkkal kapcsolatban amely rövid időn belül növelni fogja a hatékonyságunkat és a versenyképességünket.

Miután a saját bevételeinket új, külső értékesítők bevonásával is szeretnénk növelni, ezért különösen fontos a hatékony vezetői döntéstámogató rendszer megléte és használata.

A rendszer használatával olyan hatékonnyá tudjuk tenni az alkalmazottaink munkavégzését, hogy a felszabadult munkaidejükben más részfeladatot is képesek legyenek megoldani, ezzel is fokozva a versenyképességünket.

Természetesen a rendszer alkalmas lesz az új -internetes - kihívásokat is kezelni. Egyre több partnerünk jelezte, hogy jó lenne számukra egy online ügyfélszolgálat bevezetése, ahol elektronikus úton is letudják bonyolítani a megrendeléseiket. A partnereink megelégedettsége számunkra első számú prioritást élvez, ezért számukra vezetjük be az online ügyfélszolgálati felületet, ahol bármikor tudják felénk jelezni a problémáikat, észrevételeiket.

Az e-kereskedelem bevezetésével pedig az olyan partnereink igényét is képesek leszünk kiszolgálni, akik nem tudnak személyesen elfáradni hozzánk, de a projekt keretén belül megvalósított webáruház segítségével bármikor képes tőlünk rendelni, illetve bármilyen reklamációt vagy észrevételt számunkra eljuttatni. A mai korban ez borzasztóan fontos, hiszen a vevőink igényeit minél jobban szeretnénk érzékelni, és ha tudunk, akkor elémenni.

A projekt kedvezményezettje: Kertészek kis/Nagy Áruháza Kft., 6782 Mórahalom V. kerület 85.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
ÚMFT infovonal: (+36 40) 638 638
nfu@meh.hu
www.nfu.hu
MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ zrt.
Tel:(+36 40)200 617
info@magzrt.hu
www.magzrt.hu
Kertészeti Növények Komplett Tápanyagellátása
Zöldségnövnyek hiánybetegségei... könyv
Rosier műtrágya családok
Fosfitex