Smaragd Extra Repce Öszi

Összetétel

Nitrogén (N)6,7%
Karbamid-nitrogén (UN)5,1%
Foszfor (P2O5)21,2%
Magnézium-oxid (MgO)2,6%
Kén (SO3)5,1%
Bór (B)230ppm

Besorolás

Kijuttatási időszakaFejtrágya
Technológiai cél
  • Gyökeresedés serkentő
  • Hiánybetegségek megelőzése, kezelése

A Smaragd Extra Repce Őszi magas nitrogén és foszfortartalmú lombtrágya kénnel magnéziummal és bórral.

Az állomány gyorsabb erősödését, jó áttelelését megalapozó összetételű lombtrágya. Tápanyag hatása mellett a betegségek megelőzésének segítésére is kiváló hatású.

A gyökeresedés alatt serkenti a gyökérzet fejlődését, a gyökérnyak vastagodását, az elágazódások kialakulását. A kénnel, magnéziummal a növekedést szolgálja ki és a fagyállóságot növeli a bórtartalommal kiegészülve.

A lémennyiség 300 l/ha körül legyen. A kezeléseket csak az első éjszakai fagyokig végezhetjük.

 

Smaragd Extra Repce Öszi
Móraagro Kft

Smaragd Extra család

A magas foszfor hatóanyagot tartalmazó biológiailag aktív Smaragd Extra  lombtrágya termékek (korábban Fosfitex névvel) rendkívül gyors hatásúak. Különböző összetételüknek megfelelően starter jellegű, kötődést javító, kalcium kiegészítő, növekedést serkentő és általános hatású tápelem összeállításban találhatók meg kínálatunkban.

 A  Smaragd Extra kezelés a szinergista tápelem hatással, az élettani serkentéssel, az ellenálló képesség általános javításával együtt számos olyan hatást fejt ki ami tápanyag ellátási és egyéb termesztési szempontból kiemelten fontos. A  lombtrágya nagyon gyors felvétele, a tápelemek növényben történő szállításának sebessége, egyéb növényvédő szerek védő, megelőző hatásának erősítése együtt jelentkezik.

A  Smaragd Extra kezelések az ellenálló képesség javítása, az általános kondíció növelése miatt fontos elemei, kiegészítői a komplett tápanyag ellátási programoknak. Így az egyéb tápelemek függvényében gyökérképződés serkentésére, regenerálására, kötődés javítására, növekedés serkentésére, kalcium kiegészítése alkalmas összetételek illeszthetők a komplett tápanyagellátásba.