Smaragd Extra Repce Tavaszi

Összetétel

Nitrogén (N)16,3%
Ammónium (NH4)3,2%
Karbamid-nitrogén (UN)13,1%
Foszfor (P2O5)9%
Magnézium-oxid (MgO)2,6%
Kén (SO3)8%
Bór (B)300ppm

Besorolás

Kijuttatási időszakaFejtrágya
Technológiai cél
  • Hiánybetegségek megelőzése, kezelése
  • Növekedés serkentő

A Smaragd Extra Repce Tavaszi repce tavaszi kondíciót javító kezelésére javasolt összetett lombtrágya. A gyökér és hajtásnövekedést serkentő, valamint a virágképződést segítő makro elemekkel és bórral. Kén tartalma a minőség megalapozásánál, az olajtartalom képződésben de a növekedésben is, a magnézium a növekedésben alapvető tápelem.

Dózisa 3-4 l/ha és a növényvédelemmel egy menetben kijuttatható. Célszerű legalább 300 l/ha körüli lémennyiséget alkalmazni a hatékonyság érde3kében. Csak a z éjszakai fagyok elmúltával kezdjük a el a kezeléseket. Keverési próba elvégzését minden új készítmény kombináció esetén célszerű végezni.

Smaragd Extra Repce Tavaszi
Móraagro Kft

Smaragd Extra család

A magas foszfor hatóanyagot tartalmazó biológiailag aktív Smaragd Extra  lombtrágya termékek (korábban Fosfitex névvel) rendkívül gyors hatásúak. Különböző összetételüknek megfelelően starter jellegű, kötődést javító, kalcium kiegészítő, növekedést serkentő és általános hatású tápelem összeállításban találhatók meg kínálatunkban.

 A  Smaragd Extra kezelés a szinergista tápelem hatással, az élettani serkentéssel, az ellenálló képesség általános javításával együtt számos olyan hatást fejt ki ami tápanyag ellátási és egyéb termesztési szempontból kiemelten fontos. A  lombtrágya nagyon gyors felvétele, a tápelemek növényben történő szállításának sebessége, egyéb növényvédő szerek védő, megelőző hatásának erősítése együtt jelentkezik.

A  Smaragd Extra kezelések az ellenálló képesség javítása, az általános kondíció növelése miatt fontos elemei, kiegészítői a komplett tápanyag ellátási programoknak. Így az egyéb tápelemek függvényében gyökérképződés serkentésére, regenerálására, kötődés javítására, növekedés serkentésére, kalcium kiegészítése alkalmas összetételek illeszthetők a komplett tápanyagellátásba.