Muskátli Rosatop-Ca lombtrágyázása

Felhasznált termékek: Smaragd Turbó Kalcium
1. kép
2. kép
3. kép

A balkonládában nevelt több éves visszatört idősebb muskétlitövek világosodtak, növekedésük gyengült. Általános tápanyagellátásuk hetenkénti, kéthetenkénti Rosasol 17-9-29 komplett tápoldatozással történt.

A Rosatop-Ca lombtrágya kezelések a nyári kánikulában kialakult világosodás és növekedési problémák után kezdődtek. Hetenként-10 naponként ismételve történtek a kezelések egy hónapon át. A virágzás újra aktívabb, a virágméret nagyobb lett. A levelek színe, mérete és rajzolata újra megfelelően dekoratívvá vált.

A Rosatop-Ca kiváló hatását a kánikula alatti növekedésre optimális összetétele adja. A nagyon magas kalcium tartalom mellett a növekedést segítőnitrogént és magnéziumot, valamint teljes mikroelem sort tartalmaz, mely mint a szabályozó mechanizmusokon keresztül a fejlődés minden eleménél kedvező szerepet játszik.

További Referenciák

Növényvédelmi Technológiák

Feltöltés alatt!

Tápanyagellátási Technológiák

Feltöltés alatt!

Tápanyagellátási Alapismeretek

Feltöltés alatt!

© A képek szerzői jogvédelem alatt állnak. A képek egészben vagy részben nyilvános rendezvényeken, előadásokon felhasználni a tulajdonos előzetes írásos engedélye nélkül Tilos!